Portfolio Lifestyle fotografie

Losse en ongedwongen fotografie.

Lifestyle fotografie

Ik doe niets liever dan foto’s maken van mensen, groot of klein, jong of minder jong, alleen of samen in groep. Géén geposeerde studio reportages, wél vooral spontane, ongedwongen en leuke fotoshoots, op een locatie door jou zelf uitgekozen of bij één van mijn favoriete (buiten)locaties. Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht, het licht dat op dat moment aanwezig is, daar speel ik mee.

Wat precies?

Wil je graag momenten vastleggen met je gezin of familie voor later? Foto’s zijn belangrijk, het maakt momenten in ons leven weer zichtbaar. Wil je jouw kleine of minder kleine spruit laten schitteren tijdens een communie of lentefeest fotoshoot?

Contacteer mij vrijblijvend voor bijkomende informatie of om een reportage vast te leggen.

Extra info

Zelf vind ik het heel belangrijk dat iedereen ook zoveel mogelijk geniet van de reportages, dus het kan er al eens vrolijk, actief en gezellig aan toe gaan ;-).
Ik geloof heel sterk in het koesteren van foto’s en voorzie daarom ook professioneel en op maat gemaakte fotoalbums of wanddecoratie.

Contacteer mij Communie

Reviews

De fotoshoot is voor de ganse familie een onvergetelijke belevenis geworden. Het resultaat en de kwaliteit van de foto's is verbluffend. Ook voor de ongedwongen sfeer dat de fotografe op een natuurlijke wijze creëert, kunnen wij haar bij iedereen aanbevelen. Bedankt Céline!

Opa Gerrit

Céline maakt niet enkel mooie afgewerkte foto’s, maar laat je ook de sfeer en emoties herbeleven.

Evelyn

Wij hebben echt genoten van de communie fotoshoot we vinden de foto's nog altijd mooi. Het waren voor ons geslaagde foto's.

Mama Martine

Prijs Fotoreportage

Losse en ongedwongen fotografie, geen geregisseerde studioreportages.
Contacteer mij vrijblijvend voor bijkomende informatie of om een reportage vast te leggen.

Prijzen starten al vanaf €275,-.